Štovētie kāposti ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī veselīgs un sabalansēts, piepildot organismu ar labvēlīgām uzturvielām.
To daudzveidība ļauj to pielāgot atbilstoši personiskajām gaumēm un uztura paradumiem, padarot to par vienu no universālajiem un pieprasītākajiem dārzenīšiem virtuvēs visā pasaulē.
Agrāk es nespēju saprast, kāpēc manas vecmāmiņas štovētie kāposti izceļas ar tik lielisku garšu, bet tagad es atklāju, ka noslēpums slēpjas rīvmaizē!
Šādi gatavošanas veidu es tagad lietoju bieži. Tas patīk gan man pašai, gan maniem bērniem, un tas nenotiek bez gaļas.
Sastāvdaļas:
• Kāposti – 400-500 g
• Sīpols- 1 gab.
• Burkāns – 1 gab.
• Tomātu pasta – 1-2 ēd.k.
• Ūdens – 80-100 ml
• Rīvmaize – 3-4 ēd.k.
• Lauru lapa
• Malti melnie pipari
• Sāls
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Uz konta ienāca nauda no nepazīstama sūtītāja – kā pareizi rīkoties
- Ražu sagaidīsiet jau pēc mēneša: zemeņu audzētāja dalās pieredzē – kā izaudzēt ogas mājās, uz palodzes
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Vīramāte uzreiz prasīja veikt DNS testu, jo mūsu dēls nebija līdzīgs tēvam; kad atnāca rezultāti, viss kļuva skaidrs








