Kad gribas īpaši gardus štovētus kāpostus, gatavoju kā vecmāmiņa mācīja (noslēpums ir rīvmaizē, padalos ar recepti)

 

Štovētie kāposti ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī veselīgs un sabalansēts, piepildot organismu ar labvēlīgām uzturvielām.

To daudzveidība ļauj to pielāgot atbilstoši personiskajām gaumēm un uztura paradumiem, padarot to par vienu no universālajiem un pieprasītākajiem dārzenīšiem virtuvēs visā pasaulē.

Agrāk es nespēju saprast, kāpēc manas vecmāmiņas štovētie kāposti izceļas ar tik lielisku garšu, bet tagad es atklāju, ka noslēpums slēpjas rīvmaizē!

Šādi gatavošanas veidu es tagad lietoju bieži. Tas patīk gan man pašai, gan maniem bērniem, un tas nenotiek bez gaļas.

Sastāvdaļas:

• Kāposti – 400-500 g

• Sīpols- 1 gab.

• Burkāns – 1 gab.

• Tomātu pasta – 1-2 ēd.k.

• Ūdens – 80-100 ml

• Rīvmaize – 3-4 ēd.k.

• Lauru lapa

• Malti melnie pipari

• Sāls

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment